Populaire categorieen

Nieuw: Bolas underwear

Acteur Everon Jackson Hooi, die we allemaal kennen van GTST, heeft september dit jaar een nieuwe en veelbelovende ondergoedlijn gepresenteerd in ons land. Met nieuwe hippe én comfortabel ondergoed wilt hij elke man op zijn gemak laten voelen, altijd en overal. Dit idee kwam tot stand toen hij zich realiseerde dat hij zich zelf altijd erg onzeker heeft gevoeld tijdens het uitkleden in de sportschool. Zijn nieuwe lijn hippe Bolas boxershorts moet elke man weer zelfvertrouwen geven!

Bolas boxershorts

Bolas ondergoed is comfortabel en van uitstekende kwaliteit. De sportieve pasvorm en het gebruik van hoogwaardig stretch katoen geven Bolas boxershorts en slips een hoogwaardig draagcomfort. Met een Bolas boxershort steel jij de show. Ervaar nu zelf de fijne pasvorm en zoek een mooie Bolas boxershort uit! Want ‘’aantrekkelijk en comfortabel ondergoed voor heren is belangrijk en geven je zelfvertrouwen’’, alsdus Bolas.

Assortiment mannen ondergoed

Of je nou liever mannen ondergoed in een neutrale of een opvallende kleur draagt, de Bolas underwear lijn biedt voor iedereen een passende Bolas boxershort. Zo vindt je in het assortiment bijvoorbeeld strakke zwarte, donkerblauwe of witte boxershorts, maar bijvoorbeeld ook een legergroene boxershorts met opvallende oranje details. Zo is er voor ieder wat wils! Welke kleur kies jij?

Benieuwd naar de presentatie van Bolas underwear die 7 september 2015 plaatsvond? Bekijk dan dit spectaculaire filmpje!.

Dimenno.nl https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/dimenno-nl/
Customers have rated Dimenno.nl with a 8.9, based on 2941 reviews on the scale of 10. See reviews